Harga Proton Exora Super Premium (SP)

Kami berbangga dengan prestasi Proton Holdings Berhad (Proton), yang mengendalikan penyelidikan dan pembangunan secara berterusan. Pada tahun 2015, Proton mengeluarkan varian baru kereta jenis MPV Exora yang memberikan banyak pilihan kepada pengguna untuk membeli kereta kegemaran mereka. Proton Exora Super Premium (SP) dijangka menggantikan varian Perdana sudah mendapat kejayaan.

Datuk Abdul Harith Abdullah sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Proton yakin semasa SP memperkenalkan varian baharu yang memberikan keselesaan dan keselamatan untuk pemandu dan penumpang, Proton Exora Super Premium (SP) telah menerima maklum balas positif daripada pengguna kerana ia mempunyai enjin bertega berkuasa turbo 1.6L, selain Exora Super Premium mempunyai reka bentuk yang cantik dan idaman.

Harga Proton Exora Super Premium (SP)


Pengguna akan tertarik dengan reka bentuk kereta Exora, MPV lebih sporty dilengkapi dengan aksesori standard pada bahagian luar yang menjadikan ia satu lebuh raya yang sangat baik. Proton Exora Super Premium (SP) mempunyai enjin yang kuat yang mampu untuk menyeberangi mendaki jalan raya, Exora juga masih mempunyai varian Premium dan varian Eksekutif, pembuat Proton masih terus meningkatkan aspek keselamatan kereta MPV ini.

Pengguna akan berasa keselamatan semasa memandu dengan Proton Exora Super Premium (SP) kerana MPV kereta dilengkapi dengan ciri-ciri keselamatan seperti beg udara di kedua-dua belah pihak, dan kini Exora semakin digemari dengan ciri empat beg udara, kawalan kestabilan elektronik (ESC) dan lampu pada siang hari memberi kepuasan untuk pelanggan.Harga Proton Exora Super Premium (SP)


1. Proton Exora Super Premium (SP) : RM81,888

2. Proton Exora Premium : RM75,888

3. Proton Exora Exec CVT : RM66,888

4. Proton Exora Standard AT : RM59,888

5. Proton Exora Standard MT : RM56,888

0 Response to "Harga Proton Exora Super Premium (SP)"

Catat Ulasan

wdcfawqafwef